2175 - Meryl Griffiths/ Buildburo architects

37 images 1 2 3 »

A north London house was reconfigured to provide an office space on the landing, a spare bedroom through pivoting doors also on the landing and an extra bathroom with over head skylight. Colour was an important part of the brief and the striped decoration of the hall gives it a ‘Wow’ factor as you arrive from the street. Writer vinneylee@btinternet.com

  • Add to lightbox 21753701 View job
  • Add to lightbox 21753702 View job
  • Add to lightbox 21753703 View job
  • Add to lightbox 21753704 View job
  • Add to lightbox 21753705 View job
  • Add to lightbox 21753706 View job
  • Add to lightbox 21753707 View job
  • Add to lightbox 21753708 View job
  • Add to lightbox 21753709 View job
  • Add to lightbox 21753710 View job
  • Add to lightbox 21753711 View job
  • Add to lightbox 21753712 View job
  • Add to lightbox 21753713 View job
  • Add to lightbox 21753714 View job
  • Add to lightbox 21753715 View job
  • Add to lightbox 21753716 View job

1 2 3 »