2236 - Tony Allen / MMR architects

42 images 1 2 3 »

Restaurant owner Tony Allen worked with architects MMM to extend the back of his period home and to install a new kitchen and bathrooms. The kitchen is the hub of the house with an adjacent dining room and glass walls overlooking an internal courtyard and garden. Upstairs in the guest bathroom a curved wall encloses a shower while providing an architectural feature in an otherwise plainly decorated space. Writer vinneylee@btinternet.com

  • Add to lightbox 22364201 View job
  • Add to lightbox 22364202 View job
  • Add to lightbox 22364203 View job
  • Add to lightbox 22364204 View job
  • Add to lightbox 22364205 View job
  • Add to lightbox 22364206 View job
  • Add to lightbox 22364207 View job
  • Add to lightbox 22364208 View job
  • Add to lightbox 22364209 View job
  • Add to lightbox 22364210 View job
  • Add to lightbox 22364211 View job
  • Add to lightbox 22364212 View job
  • Add to lightbox 22364213 View job
  • Add to lightbox 22364214 View job
  • Add to lightbox 22364215 View job
  • Add to lightbox 22364216 View job

1 2 3 »