2366 - The Big Chill

38 images 1 2 3 »

Cutting back to the bare minimum in his basement flat meant that design shop manager David Tinsley could create the perfect space in which to relax. Although there was little structural alteration to the one bedroom garden flat, there was serious cosmetic work, starting with the floor, which was ripped out and replaced with solid oak throughout. Writer vinnylee@btinternet.com

  • Add to lightbox 23663801 View job
  • Add to lightbox 23663802 View job
  • Add to lightbox 23663803 View job
  • Add to lightbox 23663804 View job
  • Add to lightbox 23663805 View job
  • Add to lightbox 23663806 View job
  • Add to lightbox 23663807 View job
  • Add to lightbox 23663808 View job
  • Add to lightbox 23663809 View job
  • Add to lightbox 23663810 View job
  • Add to lightbox 23663811 View job
  • Add to lightbox 23663812 View job
  • Add to lightbox 23663813 View job
  • Add to lightbox 23663814 View job
  • Add to lightbox 23663815 View job
  • Add to lightbox 23663816 View job

1 2 3 »