2872 - Architectural gem

20 images 1 2 »

Having returned from working abroad this architect and his young family were urgently in need of a home, they bought an uninspiring new build house at the end of a cul de sac and moved in. Over the years the couple planned an extension that almost doubles the space of their home, predominantly glass it contains a kitchen and living area on the ground floor, a study, two children’s bedrooms and their bathroom on the second floor and a play area in the apex of the roof. Writer vinnylee@btinternet.com

  • Add to lightbox 28722001 View job
  • Add to lightbox 28722002 View job
  • Add to lightbox 28722003 View job
  • Add to lightbox 28722004 View job
  • Add to lightbox 28722005 View job
  • Add to lightbox 28722006 View job
  • Add to lightbox 28722007 View job
  • Add to lightbox 28722008 View job
  • Add to lightbox 28722009 View job
  • Add to lightbox 28722010 View job
  • Add to lightbox 28722011 View job
  • Add to lightbox 28722012 View job
  • Add to lightbox 28722013 View job
  • Add to lightbox 28722014 View job
  • Add to lightbox 28722015 View job
  • Add to lightbox 28722016 View job

1 2 »