3087 - Let There Be Light

21 images 1 2 »

An interior designer’s south London home was transformed when she added a glass box extension to the rear of her home. It not only brought in natural light but it also made the ground floor, open plan living area a viable family space. A love of the colour green also played a major part in the decoration of the three storey Victorian house. Writer vinnylee@btinternet.com

  • Add to lightbox 30872101 View job
  • Add to lightbox 30872102 View job
  • Add to lightbox 30872103 View job
  • Add to lightbox 30872104 View job
  • Add to lightbox 30872105 View job
  • Add to lightbox 30872106 View job
  • Add to lightbox 30872107 View job
  • Add to lightbox 30872108 View job
  • Add to lightbox 30872109 View job
  • Add to lightbox 30872110 View job
  • Add to lightbox 30872111 View job
  • Add to lightbox 30872112 View job
  • Add to lightbox 30872113 View job
  • Add to lightbox 30872114 View job
  • Add to lightbox 30872115 View job
  • Add to lightbox 30872116 View job

1 2 »