3665 - The Soldiers Croft

25 images 1 2 »

Michael, a freelance Art Director who works daily in Copenhagen, bought this little gem of a place as a second home in Sweden some 15 years ago. It was originally built as a soldiers croft in the early 1900's, named after the soldiers that were given a piece of land to build a house on after returning home from battle. During the renovation, Michael peeled everything back to reveal the bare constructional bones of the place. This was certainly not a bad idea, for the full timber is now seen, raw and untouched, both in the kitchen and the first Hall. When it came to the ceiling, beautiful beams were soon revealed and Michael was in no doubt that they should remain visible, giving the room a great sense of atmosphere and size. Writer look@pernilleenoch.dk

  • Add to lightbox 36652501 View job
  • Add to lightbox 36652502 View job
  • Add to lightbox 36652503 View job
  • Add to lightbox 36652504 View job
  • Add to lightbox 36652505 View job
  • Add to lightbox 36652506 View job
  • Add to lightbox 36652507 View job
  • Add to lightbox 36652508 View job
  • Add to lightbox 36652509 View job
  • Add to lightbox 36652510 View job
  • Add to lightbox 36652511 View job
  • Add to lightbox 36652512 View job
  • Add to lightbox 36652513 View job
  • Add to lightbox 36652514 View job
  • Add to lightbox 36652515 View job
  • Add to lightbox 36652516 View job

1 2 »