Let There Be Light

21 images

An interior designer’s south London home was transformed when she added a glass box extension to the rear of her home. It not only brought in natural light but it also made the ground floor, open plan living area a viable family space. A love of the colour green also played a major part in the decoration of the three storey Victorian house. Writer vinnylee@btinternet.com

1 2 »
  • 30872101
    Add to lightbox 30872101 View job
  • 30872102
    Add to lightbox 30872102 View job
  • 30872103
    Add to lightbox 30872103 View job
  • 30872104
    Add to lightbox 30872104 View job
  • 30872105
    Add to lightbox 30872105 View job
  • 30872106
    Add to lightbox 30872106 View job
  • 30872107
    Add to lightbox 30872107 View job
  • 30872108
    Add to lightbox 30872108 View job
  • 30872109
    Add to lightbox 30872109 View job
  • 30872110
    Add to lightbox 30872110 View job
  • 30872111
    Add to lightbox 30872111 View job
  • 30872112
    Add to lightbox 30872112 View job
  • 30872113
    Add to lightbox 30872113 View job
  • 30872114
    Add to lightbox 30872114 View job
  • 30872115
    Add to lightbox 30872115 View job
  • 30872116
    Add to lightbox 30872116 View job

1 2 »