Scandinavian Rigor

33 images

When clothing designer Annette Nordrup and her husband Kim got the opportunity to take over a first floor and unused attic in a red brick villa in the Danish neighbourhood they've always dreamed of, there was no doubt as to its location. The couple's eyes immediately saw too the potential within the property itself and with their heads full of ideas, they spent just half a year to renovate both floors. The staircase separating the two floors was crafted from beautiful Canadian ash and elsewhere original features such as the ancient JKE-kitchen cupboards have been taken down and given extended life with new doors. The property also has lots of light flowing between the rooms, which only adds to its inviting feel. The result is a charming family home that they share with their two sons, full of bright and harmonious Nordic design, exactly what the couple had hoped for. Here goes design, creativity and craftsmanship into a higher unity. Writer Catrine Mannerup

1 2 3 »
  • 39333301
    Add to lightbox 39333301 View job
  • 39333302
    Add to lightbox 39333302 View job
  • 39333303
    Add to lightbox 39333303 View job
  • 39333304
    Add to lightbox 39333304 View job
  • 39333305
    Add to lightbox 39333305 View job
  • 39333306
    Add to lightbox 39333306 View job
  • 39333307
    Add to lightbox 39333307 View job
  • 39333308
    Add to lightbox 39333308 View job
  • 39333309
    Add to lightbox 39333309 View job
  • 39333310
    Add to lightbox 39333310 View job
  • 39333311
    Add to lightbox 39333311 View job
  • 39333312
    Add to lightbox 39333312 View job
  • 39333313
    Add to lightbox 39333313 View job
  • 39333314
    Add to lightbox 39333314 View job
  • 39333315
    Add to lightbox 39333315 View job
  • 39333316
    Add to lightbox 39333316 View job

1 2 3 »