Penthouse in Albert Dock

33 images

The novelist Chris Fowler bought this penthouse when he was looking for a bright and spacious space to live and work. Spending all day working at home, he wanted something which was open to the sky and nowhere could he have found a brighter, sunnier penthouse than this delightful, modern house built above a former industrial building by the Battle Basin in the Kingís Cross area. The apartment has an overwhelming emphasis on the colour white Ė furniture, flooring and walls, apart from the few odd touches of steel grey in the kitchen, oak doors, brown cushions and the occasional bright splashes of colour in the artwork, flowers or fruit which punctuates the space. Undisputedly modern, this sleek apartment captures the essence of open plan, 21st century living. Writer Adam Butler mail@adambutler.com

1 2 3 »
  • 42643301
    Add to lightbox 42643301 View job
  • 42643302
    Add to lightbox 42643302 View job
  • 42643303
    Add to lightbox 42643303 View job
  • 42643304
    Add to lightbox 42643304 View job
  • 42643305
    Add to lightbox 42643305 View job
  • 42643306
    Add to lightbox 42643306 View job
  • 42643307
    Add to lightbox 42643307 View job
  • 42643308
    Add to lightbox 42643308 View job
  • 42643309
    Add to lightbox 42643309 View job
  • 42643310
    Add to lightbox 42643310 View job
  • 42643311
    Add to lightbox 42643311 View job
  • 42643312
    Add to lightbox 42643312 View job
  • 42643313
    Add to lightbox 42643313 View job
  • 42643314
    Add to lightbox 42643314 View job
  • 42643315
    Add to lightbox 42643315 View job
  • 42643316
    Add to lightbox 42643316 View job

1 2 3 »