A collectors lot

37 images

This new central Berlin apartment was designed by Axel Schultes the architect of the new Chancellors offices and known for the distinctive blue-green aluminium finishes he favours. The owner moved in early in 2002 and although he was making a fresh start in a new home, he furnished it with many things from the past. Interested in art and design since his youth and passionate about the Bauhaus movement in particular he has filled his apartment with prestigious and rare pieces from that time. Writer vinnylee@btinternet.com

1 2 3 »
  • 27783701
    Add to lightbox 27783701 View job
  • 27783702
    Add to lightbox 27783702 View job
  • 27783703
    Add to lightbox 27783703 View job
  • 27783704
    Add to lightbox 27783704 View job
  • 27783705
    Add to lightbox 27783705 View job
  • 27783706
    Add to lightbox 27783706 View job
  • 27783707
    Add to lightbox 27783707 View job
  • 27783708
    Add to lightbox 27783708 View job
  • 27783709
    Add to lightbox 27783709 View job
  • 27783710
    Add to lightbox 27783710 View job
  • 27783711
    Add to lightbox 27783711 View job
  • 27783712
    Add to lightbox 27783712 View job
  • 27783713
    Add to lightbox 27783713 View job
  • 27783714
    Add to lightbox 27783714 View job
  • 27783715
    Add to lightbox 27783715 View job
  • 27783716
    Add to lightbox 27783716 View job

1 2 3 »