Tony Allen / MMR architects

42 images

Restaurant owner Tony Allen worked with architects MMM to extend the back of his period home and to install a new kitchen and bathrooms. The kitchen is the hub of the house with an adjacent dining room and glass walls overlooking an internal courtyard and garden. Upstairs in the guest bathroom a curved wall encloses a shower while providing an architectural feature in an otherwise plainly decorated space. Writer vinneylee@btinternet.com

1 2 3 »
  • 22364201
    Add to lightbox 22364201 View job
  • 22364202
    Add to lightbox 22364202 View job
  • 22364203
    Add to lightbox 22364203 View job
  • 22364204
    Add to lightbox 22364204 View job
  • 22364205
    Add to lightbox 22364205 View job
  • 22364206
    Add to lightbox 22364206 View job
  • 22364207
    Add to lightbox 22364207 View job
  • 22364208
    Add to lightbox 22364208 View job
  • 22364209
    Add to lightbox 22364209 View job
  • 22364210
    Add to lightbox 22364210 View job
  • 22364211
    Add to lightbox 22364211 View job
  • 22364212
    Add to lightbox 22364212 View job
  • 22364213
    Add to lightbox 22364213 View job
  • 22364214
    Add to lightbox 22364214 View job
  • 22364215
    Add to lightbox 22364215 View job
  • 22364216
    Add to lightbox 22364216 View job

1 2 3 »