Padraic O'Sullivan

30 images

Homeowner O’Sullivan worked with an architect to transform two levels of a West London house. They introduced a split-level bathroom between a ground floor bedroom and the raised dining area above, took out the partitions that had divided three small bedrooms on the upper level and created an open living space with kitchen to the rear. To the front of the ground floor a master bedroom with en suite bathroom and walk in wardrobe was constructed and another innovative feature is the study bedroom that has a wall bed that can be clipped up out of the way when not in use. Writer vinnylee@btinternet.com

1 2 »
  • 25883001
    Add to lightbox 25883001 View job
  • 25883002
    Add to lightbox 25883002 View job
  • 25883003
    Add to lightbox 25883003 View job
  • 25883004
    Add to lightbox 25883004 View job
  • 25883005
    Add to lightbox 25883005 View job
  • 25883006
    Add to lightbox 25883006 View job
  • 25883007
    Add to lightbox 25883007 View job
  • 25883008
    Add to lightbox 25883008 View job
  • 25883009
    Add to lightbox 25883009 View job
  • 25883010
    Add to lightbox 25883010 View job
  • 25883011
    Add to lightbox 25883011 View job
  • 25883012
    Add to lightbox 25883012 View job
  • 25883013
    Add to lightbox 25883013 View job
  • 25883014
    Add to lightbox 25883014 View job
  • 25883015
    Add to lightbox 25883015 View job
  • 25883016
    Add to lightbox 25883016 View job

1 2 »