Aussie Rules

36 images

When Jill Martin and David Webster wanted to enlarge their listed two-bed Bath cottage, they drew on Antipodean flair to create an ultra-modern extension that is filled with light. Over the years the couple have made small-scale renovations, but this one was more substantial resulting in a home of two halves: the original compact two-bed cottage to the front, with a contemporary kitchen, study and linear living and dining area harnesses to the back. We wanted to create a space at the back that was light and open, and maximise the views of the garden, fields and valley. Writer vinnylee@btinternet.com

1 2 3 »
  • 34513601
    Add to lightbox 34513601 View job
  • 34513602
    Add to lightbox 34513602 View job
  • 34513603
    Add to lightbox 34513603 View job
  • 34513604
    Add to lightbox 34513604 View job
  • 34513605
    Add to lightbox 34513605 View job
  • 34513606
    Add to lightbox 34513606 View job
  • 34513607
    Add to lightbox 34513607 View job
  • 34513608
    Add to lightbox 34513608 View job
  • 34513609
    Add to lightbox 34513609 View job
  • 34513610
    Add to lightbox 34513610 View job
  • 34513611
    Add to lightbox 34513611 View job
  • 34513612
    Add to lightbox 34513612 View job
  • 34513613
    Add to lightbox 34513613 View job
  • 34513614
    Add to lightbox 34513614 View job
  • 34513615
    Add to lightbox 34513615 View job
  • 34513616
    Add to lightbox 34513616 View job

1 2 3 »