A Glass Solution

55 images

With clever design ideas, attention to detail and bold use of colour throughout, Margot and John Walshe have succeeded in creating their perfect family home. The 1980s terraced house, has four comparatively spacious bedrooms on the first floor, but the layout downstairs proved far from ideal. The uPVC conservatory on the rear of the house was dismantled and replaced by a frameless glass extension. ‘The extension makes the house feel so much bigger – and we can enjoy views through the roof up to the sky.’ Writer Debbie Jeffery

1 2 3 4 »
  • 37315501
    Add to lightbox 37315501 View job
  • 37315502
    Add to lightbox 37315502 View job
  • 37315503
    Add to lightbox 37315503 View job
  • 37315504
    Add to lightbox 37315504 View job
  • 37315505
    Add to lightbox 37315505 View job
  • 37315506
    Add to lightbox 37315506 View job
  • 37315507
    Add to lightbox 37315507 View job
  • 37315508
    Add to lightbox 37315508 View job
  • 37315509
    Add to lightbox 37315509 View job
  • 37315510
    Add to lightbox 37315510 View job
  • 37315511
    Add to lightbox 37315511 View job
  • 37315512
    Add to lightbox 37315512 View job
  • 37315513
    Add to lightbox 37315513 View job
  • 37315514
    Add to lightbox 37315514 View job
  • 37315515
    Add to lightbox 37315515 View job
  • 37315516
    Add to lightbox 37315516 View job

1 2 3 4 »